Archief van september, 2013
30 Sep, 2013 - Breien    Geen reacties

smartphone covers breien

Als je je telefoon gewoon in je zak wilt dragen dan is het wel prettig dat er een hoesje omheen zit maar dat moet dan ook weer niet te stug en te dik zijn. Een gebreid smartphone cover is daarom een goede oplossing.
Photo 30-09-13 11 17 23
Het is heel simpel. Je meet je device op en zet het aantal benodigde steken […]

Meer lezen...
26 Sep, 2013 - Breien    Geen reacties

een schattig varkentje breien

Dit is zo’n schattig varkentje, ik vond het patroon in het Engels op internet en het mocht gewoon gedeeld worden met iedereen maar niet verkocht. Dus als je het gebruikt hou je hier dan aan. Het is een patroontje van Amy Gaines.
 varkentje 1
Het patroontje heb ik een beetje bewerkt, het originele patroon geeft een beschrijving voor het breien op […]

Meer lezen...
24 Sep, 2013 - Breien    2 reacties

Angry birds breien

Ik speel het spelletje Angry birds graag en zie dan steeds reclame voor hun knuffels. Beetje duur alleen en daarom ben ik maar eens wat gaan surfen en ik zag al vrij snel dit patroontje van Red bij Knitterbees. 
20130924-103229.jpg
Ik ben meteen aan de slag gegaan en heb hem gebreid. Op de site van knitterbees zag ik ook het varkentje staan en mijn favoriete bird Chuck. Die ga ik binnenkort ook maken 😉 Natuurlijk heeft Red ook een staartje. […]

Meer lezen...
21 Sep, 2013 - Breien    3 reacties

Beertje en konijntje met kleertjes

Het maken van knuffels is erg leuk en er zijn zoveel mooie patroontjes te vinden op het internet dat ik voorlopig nog wel even zoet ben. Deze twee rakkers heb ik pas gemaakt van restjes wol.
beertje en konijntje 6
Het patroontje dat ik gebruikt heb kun je hier vinden.
Ik heb allerlei restjes wol gebruikt dus ik moest hier en daar het patroon […]

Meer lezen...
6 Sep, 2013 - Breien    Geen reacties

Hippies breien

Een tijdje geleden kocht ik het boek  Arne & Carlos breien de bloemetjes buiten. Het boek bevat een heleboel leuke projecten. Ik ben begonnen met het breien van de hippie.
hippies 1
 Het vorige boek dat ik kocht van Arne & Carlos heette poppen breien en dat hele boek ging over het maken van de poppen en het breien van de garderobe voor de poppen. […]

Meer lezen...