21 Sep, 2013 - Breien    3 reacties

Beertje en konijntje met kleertjes

Het maken van knuffels is erg leuk en er zijn zoveel mooie patroontjes te vinden op het internet dat ik voorlopig nog wel even zoet ben. Deze twee rakkers heb ik pas gemaakt van restjes wol.

beertje en konijntje 6

Het patroontje dat ik gebruikt heb kun je hier vinden.

Ik heb allerlei restjes wol gebruikt dus ik moest hier en daar het patroon wel een beetje aanpassen omdat ik met verschillende diktes werkte. Verder heb ik de kleding zoveel mogelijk op vier naalden gebreid omdat ik dat mooier vind. Je hebt minder naden en minder werk met in elkaar zetten. Ik ga het patroontje nog verder verfijnen totdat ik helemaal tevreden ben met de beestjes en hun garderobe.  Het lijkt me leuk om ook andere materialen te gebruiken. De beestjes zijn nu van vrij dikke wol gemaakt. Overigens zien ze er ook al schattig uit zonder kleertjes.

konijntje en beertje 1

beertje en konijntje 3

Ik vind de hoodie bij het beertje erg eigenwijs staan. Het beertje is ook mijn favoriete beestje, ik ben helemaal weg van die schattige oortjes.

beertje en konijntje 2

beertje en konijntje 4

beertje en konijntje 5

Ik ben benieuwd wat mijn kleine publiek van deze makkers vindt.

3 reacties

  • Schattig!

  • hallo
    hoe kom ik aan deze leuke patroontjes van de beer en het konijntje.Vind ze zo leuk en ik ben aan het breien voor de kinderen in sri-lanka.Dan is dit ook heel leuk voor ze.Kan je ze me misschien mailen want ik ka het patroon niet vinden.

    Hartelijk dank

    Ellypriegel@kpnmail.nl

    Ik wqavht het antwoord af.Dank je wel

    • Hoi Elly, door omstandigheden duurde het ff dat ik reageerde. Ik heb de patroontjes op internet gevonden ze zijn in het Engels. Kijk maar eens bij Ravlery

Als je wat wilt zeggen dan kan dat hieronder!