Archief van oktober, 2011
27 Oct, 2011 - Photoshop    2 reacties

Onweer animatie

Regelmatig krijg ik reacties op de Photoshop tutorials en zo ook op de onweer animatie die ik een tijdje geleden heb gemaakt.

Een van de reacties kwam van Jos, hij wilde me laten zien dat het hem niet helemaal lukte de bliksem in de animatie even wit te krijgen als ik en daarom sloot hij een link in bij zijn reactie ter illustratie. […]

Meer lezen...
25 Oct, 2011 - Photoshop    2 reacties

Uit de oude doos

Vandaag een wat oudere foto bewerkt van Milo en mijzelf. Leuk om te doen, lekker geëxperimenteerd met laagmodi, aanpassingslagen, maskers en filters. De foto was een beetje aan de vage kant en ik heb behoorlijk zitten pielen om er wat leven in te krijgen. Droog penseel heeft er nu een schilderij-look aan gegeven dus van vage foto naar portret.

Kijk […]

Meer lezen...
24 Oct, 2011 - Photoshop    5 reacties

Photoshop recources

Leuke spulletjes is het halve werk daarom heb ik wat links hieronder gezet waar ik zelf regelmatig het een en ander download.
Een hele mooie site waar echt heel veel mooie spulletjes te krijgen zijn is Ladyoak.com. Je moet je wel registreren als je gebruik wilt maken van wat ze allemaal hebben maar dat is gratis. Ze hebben heel veel! Kijk maar bij downloads.  Echt een aanrader!
Meer lezen...

23 Oct, 2011 - Photoshop    2 reacties

Knutselen voor Halloween

Een foto waar ik niet al te voordelig op sta, normaal gesproken zou ik die nooit meer tevoorschijn halen maar deze heb ik omgeshopt tot Halloween heks.  Een leuk klusje waar ik me heerlijk op uit heb kunnen leven.
Dit is het geshopte plaatje:

En dit is de originele foto, echt een verschrikkelijke foto:
Meer lezen...