Archief van maart, 2011
29 Mar, 2011 - Blog    4 reacties

Dag volkstuin

Na veel wikken en wegen heb ik eindelijk de knoop doorgehakt. Het is voor mij niet langer haalbaar om de volkstuin bij te houden. Het werken in de zware kleigrond gaat me voorlopig nog niet lukken en ik weet ook niet wanneer ik dat wel weer kan.  De volkstuin is nu dus opgezegd en het gereedschap opgehaald.
Eerlijk gezegd is het een opluchting want ik voelde me bezwaard omdat ik al bijna twee jaar niet heb kunnen tuinieren en er mensen […]

Meer lezen...
24 Mar, 2011 - Blog    1 reactie

Een slechte start van je dag

Vandaag is de eerste keer in ruim anderhalf jaar dat ik weer naar het werk ga. Een hele mijlpaal vind ik en ik heb er veel zin in.
Gelukkig heb ik niet zo’n start gemaakt als de dame in het filmpje en is mijn hondje wat liever.

Meer lezen...
20 Mar, 2011 - Wordpress    5 reacties

Relatief linken in WordPress

Als je je website verhuist naar een nieuw domein dan kun je met WordPress heel eenvoudig je website overzetten middels de exporteren   en importeren optie onder de extra knop in  het dashboard. Daarnaast gebruik je dan de plugin WordPress Importer zodat je de boel in een handomdraai overzet.
Heel handig  en je kunt weer lekker aan de slag alleen heb je dan een probleem met je links zoals bijvoorbeeld […]

Meer lezen...
6 Mar, 2011 - Wordpress    3 reacties

Een nieuwe jas

Op de tutorial site heb ik al verschillende WordPress thema’s gehad en bij de laatste verandering (de verhuizing) een aantal maande geleden was ik  er heilig van overtuigd dat ik het Estrada thema heel lang zou houden. Ik was er namelijk  erg mee in mijn nopjes en had er nogal veel werk aan gehad om het geschikt te maken voor de site.
Maar het Estrada thema van de tutorial site past helemaal niet bij de sfeer die ik voor mijn blog […]

Meer lezen...
5 Mar, 2011 - Blog    Geen reacties

Air moon safari

Vandaag heb ik lekker zitten knutselen aan de looks van “Uitzicht” het logo is nu af en op wat kleine dingetjes na ben ik best tevreden over hoe de boel functioneert. Het meeste Engels heb ik nu vertaald in Nederlands. Ik zit alleen nog te stoeien met de social media icoontjes. De linken krijg ik niet in een nieuw venster geopend. Het zal wel komen omdat er meerdere scripts draaien. Even uitzoeken dus nog waar ik moet zijn 🙂 Tussendoor […]

Meer lezen...