18 Oct, 2013 - Breien    5 reacties

Leo het aardvarken

Zelf knuffels ontwerpen is toch wel erg leuk en vooral als het resultaat geslaagd is. Dus mag ik jullie even voorstellen aan Leo het aardvarken.

Photo 02-10-13 13 33 32

Ik heb Leo gebreid op mijn favoriete manier namelijk in het rond op vier naalden. Hierdoor heeft Leo nagenoeg geen naadjes. Hij is dan ook supersnel klaar na het breien. Leo is op pennen 4 gebreid met een dubbele draad wol zodat hij lekker dik en zacht is. De voetjes van Leo heb ik op de Arne en Carlos manier gedaan maar de armpjes niet. De oortjes bestaan uit ieder 2 delen die later op elkaar genaaid zijn met de verkeerde kanten op elkaar. Leo heeft een prachtige staart en zeg nou zelf… hij is  om op te vreten! Heb je zin om Leo te breien? Het patroon van Leo het Aardvarken  kun je hier gratis downloaden.

Photo 02-10-13 13 35 18

Photo 02-10-13 13 33 46

5 reacties

 • hoi heb je voor mij het patroon voor breien met 2 naalden ik wil graag leo het aardvarken maken.

  • Ik heb het patroon zelf gemaakt speciaal voor op 4 naalden te breien. Met name de voeten en de kop worden niet zo mooi als je hem op 2 naalden breit.

 • Heey,

  Ik zag Leo, het lijkt mij leuk om hem te breien. Heb je het patroon voor mij?

 • Zou graag het patroon van Leo van U willen hebben……ik brei voor een goed doel en deze is wel erg leuk…….

  Gr. Diana

  • Hoi Diana,
   Dat is prima.
   Ik stuur het naar het mailadres wat je hebt opgegeven.
   Veel plezier bij het maken en graag vermelden dat het mijn patroon is.
   grtz,JJ

Als je wat wilt zeggen dan kan dat hieronder!