Berichten van "juli, 2013"
Jul
28
2013

Een striptekening van een foto maken (video tutorial)

In deze video zie je hoe je van een foto een striptekening maakt. De geschreven versie van deze video kun je hier vinden.

Jul
27
2013

Zebra wallpaper

Voor de liefhebbers van zwart wit is dit wallpaper een aardig projectje om met Photoshop te maken. In deze les werk je met laagmaskers, laagmodus, je penseel, het typegereedschap, vervagen enĀ  het transformatiegereedschap. Dat klinkt als behoorlijk wat maar het valt reuze mee. Hieronder zie je wat je gaat maken in deze les: Ik heb de volgende spullen gebruikt: – Grunge sunburst – Zebra -Antsy pants font Als je alles binnen hebt open je een […]

Jul
20
2013

Jeans collage

Grunge, vintage en used ik ben er dol op en knutsel er veel mee in Photoshop. Deze jeans collage is er een voorbeeld van. Je werkt in deze les met de pen, paden, het typ gereedschap, de toverstaf, het penseel, het transformatie gereedschap, laagstijlen en laagmaskers. Verder werk je ook nog met menu AFBEELDING en aanpassingslagen. Hieronder zie je wat je gaat maken: Ik heb de volgende spullen gebruikt bij het maken van de les: […]

Jul
18
2013

Een mooie rand om een foto maken (video tutorial)

In deze les maak je met behulp van de snelmasker modus en menu filter een mooie rand om een foto.   Als je de geschreven versie van deze les wilt zien klik dan hier.

Jul
10
2013

Flitsogen verwijderen bij mens en dier video tutorial

In deze video zie je hoe je op een eenvoudige manier flitsogen verwijderd bij mens en dier met behulp van Photoshop. Voor een geschreven versie van deze tutorial klik je hier.  

Pagina's:12Volgende »

Archief

Categorie