Jul
30
2019

Resynthesizer

Deze plug-in is superhandig! Je kunt het vergelijken met de vullen met behoud van inhoud functie in Photoshop. Hij werkt volgens mij beter dan de voorgenoemde functie in Photoshop. Ik heb er wel even flink naar moeten zoeken maar ik heb hem uiteindelijk op een Gimp forum gevonden. Er staat ook een instructie video bij hoe je de plug-in kunt gebruiken en ook hoe je hem moet installeren.

Je kunt de plugin resynthesizer hier vinden. Kijk eerst de video voordat je verder gaat.

Na installatie kun je de plugin gebruiken via menu FILTERS-verbeteren-Heal selection

Dan neem je je selectie gereedschap ( ik heb het even vlug vlug gedaan om het te demonstreren) en selecteer je om het object wat je wilt verwijderen. Dan speel je wat met de instellingen en klik je OK.

en dan is het geselecteerde object weg.

Dit is maar even een vlug voorbeeldje maar je kunt met de instellingen spelen totdat het beter naar wens is. En je kunt natuurlijk nog wat met je kloon stempeltje prutsen om het te verfijnen.

Aanverwante berichten

Jumbojet

2 Reacties +REACTIE GEVEN

  • Ik ga blijven verder werken met photoshop. Ik heb CC19 aangekocht, ik werk al jaren met photoshop, Er staan vele lesjes op seniorennet en die van jou heb ik jammer genoeg gemist.

    • Ik heb nog steeds Photoshop tutorials op de site staan Frieda. Als je kijkt in de balk bovenaan zie je PHotoshop staan. Daar staan alle Photoshoplessen die ik gemaakt heb dus die kunt je gewoon nog maken. Ik ga nu Gimp verkennen omdat het een gratis programma is met veel mogelijkheden.
      Groetjes,
      Jumbojet

Reageer

Archief

Categorie